Korábbi konferenciáink

TGB Customer Success Day

Oracle technológián megvalósult projektekről hallhatnak előadásokat. Az Ügyfelek által megtartott előadások kapcsán a résztvevőknek lehetőségük nyílik a projektekhez kapcsolódó konkrét felvetések, aktuális műszaki kihívások valamint fejlesztési irányok megbeszélésére is. Az Ügyfél előadásokat követően az Oracle Platform as a Service (PaaS) Cloud szolgáltatásairól is áttekintést kapnak.

HOUG - Oracle ERP konferencia 2015

Az idei Oracle ERP konferencián az R12-es bevezetésekről és upgarde-ekről hallhat érdekes és hasznos előadásokat a felhasználók szemszögéből. Alaposan megvizsgáljuk az R12-es újdonságait (SLA és Adó motor) és megtudhatja, hogy mi mindenre lehet ezeket használni vállalatoknál.

Oracle HR Summit

A HR vezetők kihívásai között kiemelkedő prioritással bír a legjobb munkaerők megtalálása, beillesztése és megtartása. Emellett a munkavállalói élmény, vezetői információs igények és működtetési költség háromszög súlypontját is figyelembe kell venniük.

OOKK 2015

Mit hoz a jövő? Önkormányzatok ’14 – ‘19
A konferencia célja a tájékoztatás, az eszmecsere és a kommunikáció elősegítése a kormányzati, önkormányzati, közigazgatási, civil és gazdasági szféra szereplői között.

ITB&T 2015

ITBusiness & Technology 2015 Medvejárás
Az ITBusiness&Technology 2015 Medvejárás koncepciója egy ébredő, de fogyasztókkal már ellátott piachoz ad megfelelő útmutatást az üzleti oldal számára. Teszi ezt a megszokott módon, de mégis kicsit másként.

HOUG 2015

A Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesülete (HOUG) idén 19. alkalommal rendezi meg az év legnagyobb Oracle szakmai konferenciáját. A tavalyi nagy sikerű, több mint 500 résztvevővel megrendezett konferenciához hasonlóan idén is érdekes előadásokkal és különleges előadókkal, felhasználókat és partnereket egyaránt érdeklő gazdag szakmai tartalommal és társasági programokkal várjuk a résztvevőket. Különösen fontosnak tartjuk, hogy a rendezvényen az Oracle termék- és szolgáltatás újdonságait bemutató, valamint az általános informatikai trendekről szóló előadások mellett nagy hangsúlyt kapjanak a felhasználók és partnerek legkülönbözőbb területeiről érkező előadásai.

Oracle DBaaS Partner Day 2

Database in Memory, Multiteant, DBaaS és további database 12c újdonságok
Ezen a rendezvényen az Oracle Database 12c által nyújtott új tulajdonságokat és előnyöket mutatjuk be, közöttük a memória alapú feldolgozást, a többérlős architektúrát, továbbá az adatbázis felhő: Database as a Service lehetőségeket.

INDC 2014

Nemzetközi Diabetes Konferencia
Ezen a konferencián globálisan szemléljük a gazdaság, a társadalom és az egyén szemszögéből a mára népbetegséggé nőtt diabetes problémát.

DEAL! 2014

A csodálatos Amazonas
A DEAL! konferencia ebben az évben is az üzleti sikert, a konkrét üzleti előmenetelt tűzi zászlajára. A középpontban pedig az új piacok beazonosításának és megszerzésének tudása áll majd. Lesz stratégiai iránymutatás, operatív megvalósítási tapasztalatok, szakmai beszélgetések – ahogy az már megszokott egy ITB konferencián.

Oracle DBaaS Partner Day

Database in Memory, Multiteant, DBaaS és további database 12c újdonságok
Ezen a rendezvényen az Oracle Database 12c által nyújtott új tulajdonságokat és előnyöket mutatjuk be, közöttük a memória alapú feldolgozást, a többérlős architektúrát, továbbá az adatbázis felhő: Database as a Service lehetőségeket. Első alkalommal osztjuk meg partnereink számára az Oracle új memória alapú feldolgozás előnyeit és működését, ami forradalmi fejlődést és gyorsulást hoz minden adatbázishoz: az alkalmazásokhoz, a vegyes terhelésű és az adattárház rendszerekhez is. A Multitenant azaz „többlakós” adatbázis opcióval kevesebb hardver erőforrással és hatékonyabb üzemeltetéssel végezhető el az adatbázisok konszolidációja. Bemutatjuk, hogy Oracle technológiákkal miként lehet privát adatbázis felhőt építeni.

INSIDE ITB 2014

ICT-menedzsereknek ajánlva
Ma már nehéz meghatározni az ITB INSIDE elnevezésű rendezvényének műfaját, ugyanis az elmúlt öt évben szépen, (nem is annyira) lassan átalakult. A múltbéli gála komplex üzleti estté alakult, ahol több esemény zajlik párhuzamosan (Top25 lista, Leadership Award díjátadó, ITB következendő üzleti évet meghatározó fejlesztései). Nem is szükséges meghatározni, hogy prioritásban mi, hol helyezkedik el, hiszen mindenkinek más fontos.

Enterprise Vision Day

Enterprise Vision Day rendezvéynen számos hasznos információt tudhat meg napjaink leginnovatívabb gyártóinak jövőképéről az iparágvezető technológiák és tendenciák tekintetében a következő évekre.

Új gazdálkodási rend a közigazgatásban II

A 4/2013. rendelet szerinti működés
A konferencia a tavaly nagy sikerrel lezajlott Új gazdálkodási rend a közigazgatásban rendezvény folytatása. Azt tapasztaltuk, hogy rengeteg kérdés merült fel a 2014. január 1-jétől hatályos, 4/2013. sz. kormányrendelet életbe lépése óta. Ezekre keressük a választ az NGM, a MÁK és a Griffsoft szakértői segítségével.

Human Hungary 2014

FINAL 4
A Human Hungary 2014 – FINAL FOUR idén a csapatot, annak felépítését, motiválását, az üzleti stratégiában megmutatkozó jelentőségét mutat ja be. Előadásaink, szakembereink, résztvevőink azok lesznek, akik számára az EMBER nem egy „költségtétel", hanem a motiválandó, a siker eléréséhez is nélkülözhetetlen társ.

Oracle ERP Konferencia

Fókuszban az R12!
Fókuszban az R12! Az idei konferenciánkon R12-es bevezetésekről és upgarde-ekről hallgathat meg érdekes és hasznos előadásokat a felhasználók szemszögéből. Alaposan megvizsgáljuk az R12-es újdonságait (SLA és Adó motor) és megtudhatja, hogy mi mindenre lehet ezeket használni vállalatoknál. Az Alkalmazás szakosztálynak idei évben ez a kiemelt konferenciája!

OOKK 2014

Önkormányzati hétköznapok egy év tükrében
A konferencia célja a tájékoztatás, az eszmecsere és a kommunikáció elősegítése a kormányzati, önkormányzati, közigazgatási, civil és gazdasági szféra szereplői között.

HOUG 2014

A jövő idő megérkezett!
Manapság elmondhatjuk, hogy az infokommunikációs technológiák gyorsabban fejlődnek, mint ahogy azt az üzleti világ, de akár csak az IT szakemberek alkalmazásba tudnák venni. Egy Forma 1-es autóról egy futam alatt bejövő információk minden bitjét tárolják ugyan, de annak csupán 5-10%-t tudják feldolgozni versenyről versenyre. A tárolt információk ma már szinte az élet bármely területén eléri az exabyte vagy zettabyte méreteket. A rendelkezésre álló információk minél nagyobb méretű feldolgozása és jobb hasznosítása a versenyelőny érdekében ma az üzleti világ legfontosabb kihívása, de elmondhatjuk, hogy ez igaz az élet bármely más területén is.

ITB&T 2014

ITBusiness & Technology 2014 - Empathy
Az ITBusiness & Technology 2014 EMPATHY konferencia célja egyértelmű: bemutatni a teljes ict-vevői kört, a b2b partnerek és közvetlen fogyasztók gondolkodásmódját. Hogy gyakorlati útmutatót nyújtson ahhoz, miként lehet ezen információk segítségével saját vevői körünket elégedettebbé tenni, növelni, ezáltal üzletünket sikeresebbé tenni.

Oracle Cloud Forum

A cloud forradalmasította az informatikát. A felhő alapú szolgáltatás ma már nem vízió, egyre több szervezet alkalmazza a gyorsabb reakció idő, a költséghatékonyság és az innovatív megoldásban rejlő előnyök miatt. A cloud technológia előnyei egyértelműek és vonzóak.

Budapest Agglomeráció

Budapest és térsége a fenntartható fejlődésért
Budapest és agglomerációja Magyarország meghatározó térsége, közigazgatási és gazdasági centruma. A régió az országos átlagot messze meghaladó gazdasági teljesítménye ellenére is jelentős kihívásokkal szembesül, melyeket a különböző- nagyvárosi és kistelepülési; közigazgatási és gazdasági; civil és hatósági szereplők más-más aspektusból értelmeznek és próbálnak megválaszolni.

ITB&T 2013

Tarrasch-védelem
Siegbert Tarrasch a huszadik század egyik legjobb sakkjátékosa és sakkszakírója volt. Ez még nem lenne elég ahhoz, hogy az ITB ict-világot megmozgató konferenciájának szalagcímére kerülhessen. Úgy gondoljuk, hogy a vezércsel mindenki számára ismerős nyitás a sakkban.

HOUG 2013

A technológia az üzleti innovációért
Az innováció egy olyan kreatív ötlet vállalati szintű megvalósítása, mely üzleti sikert eredményez. A XXI. században az üzleti innováció elsősorban a technológia vívmányain keresztül valósul meg, hiszen a technológia jelenléte a sikeres üzleti életben ma már nem egy lehetőség, hanem feltétel.

OOKK 2012

Magyarország újra-térképezve
Az OOKK 2012 őszi konferencia három nagy témát dolgoz fel. Az önkormányzati adósságrendezést, a feladatfinanszírozást, valamint az oktatást.

A Te ügyed: Járási Hivatalok

Budapest, Larus Rendezvényközpont 2012. május 24.

Önkormányzati megújulás konferencia 2011

Balatonfüred, Anna Grand Hotel 2011. november 3-4.